Haemme kasvumme tueksi huippuluokan kenttämyyjää. Toimipaikka sijaitsee Pirkkalassa. Työ on itsenäistä, monipuolista ja osittain liikkuvaista kenttätyötä mukavan asiakaskunnan parissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tuntemusta, oma-aloitteisuutta sekä vahvaa kokemusta myyntityöstä. Ymmärrät myyntiprosessin eri vaiheet ja olet motivoitunut palvelemaan asiakkaitasi ja tarjoamaan ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielentaitoa, ruotsin kieli on eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä kehittymään ja kasvamaan huippuosaajaksi kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme huipputuotteiden parissa. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.jhcenter.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa Jouko Heinonmäki 050 340 9901 arkisin klo 12-14 välillä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostiin Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Missio

Missiomme on rikastaa urakoitsijoitten elämää kestävillä ja laadukkailla tuotteilla, jotka tuovat iloa ja ratkaisevat arjen ongelmia toiminnallisuudellaan, innovaatioillaan ja muotoilullaan.

Visio

Visiomme on olla globaali yhtiö, jolla on:
- Haluttu brändi
- Iloa tuottavat, kestävät tuotteet
- Ensiluokkaiset suhteet asiakkaisiin
- Ensiluokkainen myynti ja jälkimarkkinointi

Tavoite

Tavoitteemme on saada ainutlaatuiset tuotteemme urakoitsijoitten käyttöön ympäri maailman, vahvan toimiala- ja asiakastuntemuksen avulla.

Arvomme

JH- Konemarkinoinnin tavoite toteutuu toiminnalla, joka pohjautuu vahvaan arvomaaperään. Asiakaslähtöisyys on JH- konemarkkinoinnin tärkein arvo. Se näkyy sitoutuneina ja pitkäjänteisinä asiakassuhteina. Meillä on rohkeutta uskoa omaan näkemykseen, tunnustaa realiteetit ja tehdä asiat loppuun asti. Yrittäjyys on JH- konemarkkinonnin arvoista ehkä omaleimaisin. Se tarkoittaa oma- aloitteisuutta, tiedostettua tuloshakuisuutta, sitoutumista tavoitteisiin sekä tulevaisuutta peilaavaa ajattelua. Tyytyväinen asiakas on JH- konemarkkinoinnille arvokas. Otamme selville, mitä asiakas odottaa, kuuntelemme häntä, pidämme lupauksemme ja pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset. Rehti toiminta on JH- konemarkkininnin toiminnan perusta. Tekemisessä se tarkoittaa sekä rehellisyyttä itselle että sanojen ja tekojen kohtaamista.