Koko maan kattava Snow-varaosaverkosto varmistaa alkuperäisvaraosien kitkattoman saatavuuden ammattitaidolla, nopeasti ja luotettavasti. Alkuperäisvaraosilla varmistat lisälaitteesi toimivuuden. -Snowstar sopimushuoltajat tarjoavat Sinulle lisäksi laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita ja lisävarusteita, joilla voit tehostaa ja helpottaa työtäsi.

Snowstar:n kattava varaosien- ja huoltotarvikkeiden keskusvarasto sijaitsee Tampereen Pirkkalassa, josta asiakas voi kiireellisissä tapauksissa myös itse noutaa* tarvitsemansa osat.

Snowstar:n verkkokaupasta (www.snowstar.fi) voit vaivattomasti tilata varaosat, kulutusosat, ja tarvikkeet. Snowstar kuljetus sopimukset takaa nopeat ja edulliset toimitukset joko suoraan kotiovellesi tai lähimpään toimipisteeseen.

*Keskusvarastollamme toimii ainoastaan noutopalvelu. Muistathan aina ensin tilata varaosan lähimmältä Snowstar-varaosapisteeltäsi ennen noutoa.

VARAOSAT

Markus Viitanen

Varaosat

+358 (50) 405 9360 markus.viitanen@jhcenter.fi

YHTEYSTIEDOT

Käyntiosoite:
Vesalantie 18
33960 Pirkkala

Postiosoite:
Kalpakuja 4
01700 VANTAA

Fax:
(09) 279 689 71

captcha
Lataa uudelleen

Missio

Missiomme on rikastaa urakoitsijoitten elämää kestävillä ja laadukkailla tuotteilla, jotka tuovat iloa ja ratkaisevat arjen ongelmia toiminnallisuudellaan, innovaatioillaan ja muotoilullaan.

Visio

Visiomme on olla globaali yhtiö, jolla on:
- Haluttu brändi
- Iloa tuottavat, kestävät tuotteet
- Ensiluokkaiset suhteet asiakkaisiin
- Ensiluokkainen myynti ja jälkimarkkinointi

Tavoite

Tavoitteemme on saada ainutlaatuiset tuotteemme urakoitsijoitten käyttöön ympäri maailman, vahvan toimiala- ja asiakastuntemuksen avulla.

Arvomme

JH- Konemarkinoinnin tavoite toteutuu toiminnalla, joka pohjautuu vahvaan arvomaaperään. Asiakaslähtöisyys on JH- konemarkkinoinnin tärkein arvo. Se näkyy sitoutuneina ja pitkäjänteisinä asiakassuhteina. Meillä on rohkeutta uskoa omaan näkemykseen, tunnustaa realiteetit ja tehdä asiat loppuun asti. Yrittäjyys on JH- konemarkkinonnin arvoista ehkä omaleimaisin. Se tarkoittaa oma- aloitteisuutta, tiedostettua tuloshakuisuutta, sitoutumista tavoitteisiin sekä tulevaisuutta peilaavaa ajattelua. Tyytyväinen asiakas on JH- konemarkkinoinnille arvokas. Otamme selville, mitä asiakas odottaa, kuuntelemme häntä, pidämme lupauksemme ja pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset. Rehti toiminta on JH- konemarkkininnin toiminnan perusta. Tekemisessä se tarkoittaa sekä rehellisyyttä itselle että sanojen ja tekojen kohtaamista.